ESET Mobile Security

Предлагаме ви ESET Mobile Security на цена 21.11 лв.

ДОСТАВКАТА НА ТОЗИ ПРОДУКТ Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

Доставката на този продукт е до 72 часа


Откривай интернет сигурно, дори да си в движение!
Защити теб и близките ти с ESET MobileSecurity за Android. Онлайн светът те очаква, а той все повече става мобилен. Със защита от ESET, нямаш причина да изоставаш. Потопи се като използваш смартфон или таблет, знаейки, че ние се грижим за теб. Наслаждавай се на интернет, защитен от доказано ефективна технология с над 27 години опит в откриването и премахването на вируси. Над 1 млн. души по цял свят вече се довериха на ESET MobileSecurity и технологиите в него:
Система за защита и премахване на вируси. Откривай интернет с увереност, благодарение на доказания Антивирус, докато Анти-фишинг защитава личните данниПроактивна система против кражба. Прави моментни снимки, ако някой се опита да достъпи твоите данни и ги изпраща на my.eset.com, след което заключва мобилното устройство.
Система за отдалечено изтриване на информацията на телефона или таблета.
GPS локализиране на загубено или откраднато устройство.
Заснемане на снимки с предната и задната камера на устройството.
Филтриране на текстови съобщения (SMS) и обаждания от нежелани номера. Получаваш само обаждания и съобщения, които искаш и когато искаш. Блокирай индивидуални обаждания или група от контакти с Филтрирането на SMS и обаждания.

ESET Mobile Security

 ESET Mobile Security  QR Code
  • Модел: Eset-Mobile-Security
  • Наличност: на склад
  • 21.11лв.
  • без ДДС: 17.59лв.

Етикети: Продукти, Антивирусен софтуер