Смартфони MyPhone  - it-10144

Телефон myPhone Hammer Construction вземи сега само за 640.24 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Лизинг, консултации, осигурен сервиз и право на връщане от eCenter.bg

Доставката на този продукт обикновено е до края на следващия работен ден, но ако не е наличен в централен склад е възможно да отнеме 2-5 работни дни!


Надежден за работа

Усъвършенстван, 6-инчов, подсилен смартфон, създаден от полския производител mPTech за тези, които се нуждаят от устойчив телефон за работа. Той е ефективен и здрав, а устойчивостта му се потвърждава от най-високите сертификати: IP69. Моделът се отличава с eSIM, 6000 mAh батерия с бързо зареждане (18W), NFC и лазерен далекомер, който ви позволява да измервате разстояние и повърхности.

Устойчив на вода и прах

Новият HAMMER е перфектния телефон за тежка работа на строителната площадка и в цеха. Той е идеален телефон за строители или майстори, защото е създаден да издържи на падания, пръски и висока запрашеност, което се потвърждава от най-високия сертификат IP69. Високата устойчивост на модела се потвърждава и от военния сертификат MIL-STD-810G.

Подсилен екран на 6!

6-инчовият екран на този HAMMER е защитен с Gorilla Glass, а корпусът е обграден от характерни за HAMMER метални елементи и брони. В резултат на това той не се страхува от случайни падания или близък контакт с ключове и инструменти в кутията. HAMMER Construction издържа и на падане от височина до 1,8 метра.

Модерен и ефективен

Работата на смартфона е по-плавна и приятна за използване, дори при използване на няколко приложения едновременно. Всичко това е възможно, защото е оптимизирана от технологията HyperEngine Game, която в комбинация с 8-ядрения процесор MediaTek Helio G85 и 6GB RAM дава отличен резултат и ефективност.

Вграден далекомер

Смартфон и далекомер в едно? Да. Това е HAMMER Construction. Вграденият далекомер е с обхват до 40 метра. Може да измерва разстояние, площ, обем и да изчислява ъгли. Това е идеално решение за хора, работещи както на строителни обекти, така и у дома. HAMMER не се страхува от никаква работа.

Безжично зареждане и 6000 mAh батерия

Забравете за зареждането на вашия смартфон всеки ден и се съсредоточете върху най-важното. Hammer Construction разполага с 6000 mAh батерия, което означава до 28 часа непрекъснатi разговорi или до 400 часа в режим на готовност. Моделът може да се зарежда бързо с мощност 18W (кабелно) или безжично (15W) чрез индуктивно зарядно устройство. Искате да зареждате смартфона си безжично? Звучи страхотно и е идеално решение, особено когато има мръсотия, прах и ремонт.

Набор от подръчни инструменти

HAMMER Construction не е само смартфон за тежка работа. Това е практичен смартфон, който ще улесни домашната ви работа, ще осигури безопасност и ще замени много инструменти. И всичко това благодарение на набор от готови решения като: транспортир, вертикално измерване, както и шум (!), висотомер и "висящи картини". И всичко това в едно устройство!

Смартфон с eSIM

Благодарение на eSIM, което е иновативно решение и удобна алтернатива на физическите SIM карти, ще получите свободата да избирате и превключвате между карти и телекомуникационни мрежи. Изтеглете профили от различни оператори и ги управлявайте лесно от настройките. И всичко това на вашия HAMMER навсякъде и по всяко време. Моделът предлага и самостоятелен слот за работа с физическа SIM карта. Затова вие избирате – дали използвате обикновена карта или eSIM. Можете също да използвате DualSIM (SIM+eSIM).

Практична камера

Всеки момент, напредък, завършена работа - всичко, което си струва да запазите, ще остане с вас за по-дълго. Използвайте основната камера - 16 Mpx, поддържана от два допълнителни обектива: 8 Mpx (широкоъгълен, 120 градуса) и 0,1 Mpx (сензор за дълбочина). На ваше разположение е и 8 Mpx предна камера.

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Телефон myPhone Hammer Construction

  • Модел: it-10144
  • Наличност: на склад
  • 640.24лв.
  • без ДДС: 533.54лв.
Бърза поръчка

( Без регистрация и паролa )
Само напишете Вашия телефонен номер и имейл адрес и изчакайте наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните детайлите.
    
Кредитен модул TBI Bank 19.68    pariba        Кредитен модул DSK Credit

Само за 59.76 лв. на месец

Етикети: Продукти MyPhone, Смартфони MyPhone

Последни Новини
Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

petar 30/05/2022 0
Това е тема, която няма еднозначен отговор – има много варианти, едновременно правилни и грешни. В тази статия ще посочим основните компоненти необх...
Прочети Повече
AMD Threadripper PRO 5000

AMD Threadripper PRO 5000

Даниел 16/03/2022 0
Изглежда за поредна година, излизащата серия за работни станции„Threadripper“ на AMD, ще унижи конкуретната серия – Xeon. Тази година AMD ще продължат...
Прочети Повече
„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

Даниел 22/02/2022 0
Crucial (дъщерна компания на Micron) прекратяват потребителската си линия РАМ памети Ballistix. Micron прекратяват произвеждането на РАМ паметите от ...
Прочети Повече
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

petar 10/02/2022 1
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър Във всеки дом трябва да има инструменти за извършване на малки ремонтни дейности. Представете си...
Прочети Повече
Микро(н)скопично SSD

Микро(н)скопично SSD

petar 14/01/2022 0
Микро(н)скопично SSD Micron (за незапознатите - това е производителят стоящ зад марката Crucial) е пуснал нов модел NVMe SSD диск – 2400. Притежава...
Прочети Повече