Смартфони MyPhone  - it-12332

Телефон HAMMER IRON V оранжев вземи сега само за 443.24 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Лизинг, консултации, осигурен сервиз и право на връщане от eCenter.bg

Доставката на този продукт обикновено е до края на следващия работен ден, но ако не е наличен в централен склад е възможно да отнеме 2-5 работни дни!


 

Спечелете предимство пред всички останали с новия HAMMER IRON 5!

HAMMER IRON V е смартфон с 6,5" екран, устойчив на вода, прах и тежки метеорологични условия. Батерията от 6320 mAh, до 12* GB RAM и чистият Android 13 са в основата на качеството на устройството. Оборудван с камера за нощно виждане, eSIM готова технология и NFC, смартфонът ви позволява да се възползвате на 100% от всяка ситуация! Телефонът може да бъде допълнително оборудван с практичен защитен калъф.

* до 12 GB виртуална RAM може да се постигне чрез разширяване на първоначалната RAM с до 6 GB за сметка на неизползваното ROM пространство

 

Основни предимства

 

Изключителна издръжливост

IRON V не се страхува от контакт с вода, прах или работа при екстремни температури (диапазон от -20 ℃ до 55 ℃). Отговаря на стандарт IP69, има подсилен корпус и последен военен стандарт. Този модел няма нищо против да бъде използван на строителната площадка, в склада или на дълъг път, подходящ е за любители и за професионалисти.

 

Приятел на нощта

Можем да определим този смартфон като „приятел на нощта“, защото той разполага с уникален нощен режим. Оборудван с камера за нощно виждане със специален инфрачервен сензор, телефонът осигурява ясни снимки и видеоклипове при слаба светлина, по време на нощни ситуации и наблюдение на диви животни.

 

Изключително ефективна камера

 

Вашите преживявания ще бъдат съхранени завинаги благодарение на 50 Mpix обектив (ƒ/1.8), осигуряващ изображения с добро качество при различни условия на осветеност. Вторият 24 Mpix обектив отговаря за нощните снимки и нощното виждане. Междувременно предната камера с 8 Mpix позволява удобни видео разговори и атрактивни селфита, които да бъдат споделяни в социалните мрежи.

 

Супер мощна батерия

 

Никой HAMMER досега не е имал толкова голяма и мощна батерия! 6320 mAh ще ви накарат да се чувствате сигурни във всякакви ежедневни ситуации. Това са 294 часа в режим на готовност и 28 часа време за разговори. Липсата на енергия вече не е проблем и функцията powerbank ви дава уникалната възможност да зареждате други устройства, когато е необходимо.

 

Надеждна работа

 

Смартфонът се захранва от процесор MediaTek Helio G36, който гарантира отлична производителност и бърза обработка. В допълнение, благодарение на чистия Android 13, можете да използвате напълно скрития потенциал на това устройство.

 

До 12 GB RAM

 

Този HAMMER лесно се справя с множество задачи наведнъж! Това е благодарение на количеството RAM, което можете да увеличите до 12 GB с помощта на вътрешната памет (до 2 GB до 6 GB). Може също да го разширите, като добавите SD карта до 256 GB в допълнение към базовите 64 GB. Това ще осигури достатъчно място за файлове, снимки, видеоклипове, музика и приложения.

 

Голям дисплей с допълнителна защита

 

С размер на екрана над 6,52 инча и HD+ резолюция от 1600 x 720 пиксела, смартфонът със сигурност отговаря на високите очаквания. Снабден с допълнителни бъмпери, телефонът гарантира, че дисплеят е по-устойчив на повреди от стандартните екрани на смартфоните.

 

Висок стандарт на свързаност

 

На закрито, на място и на открито: бъдете винаги в обхват и се наслаждавайте на ясни разговори без смущения, благодарение на технологията VoLTE и VoWiFi. Този HAMMER предлага високи стандарти за свързаност. Използваните технологии винаги са полезни, като NFC, така че можете да плащате безконтактно с този брониран телефон без никакви проблеми. IRON V също е проектиран да активира eSIM технологията. 

 

Удобен пряк път

Практичният ключ HAMMER осигурява бърз и удобен достъп до любими приложения и функции като режим на подводна снимка, фенерче, термометър и екранна снимка.

 

Подводни снимки

Обичате да правите снимки и видеоклипове под вода и в проливния дъжд? Това не е проблем за IRON V. Функцията на камерата може лесно да бъде присвоена на програмируемия ключ HAMMER. Във воден режим екранът и докосването са защитени, не са необходими калъфи или капаци за улавяне на специални моменти.

 

Практични инструменти под ръка

 

HAMMER е нещо повече от обикновено телефон. Смартфонът е оборудван с набор от практични инструменти за помощ при работа и дейности на открито. Сред тях са звукомер, функция за окачване на картина, транспортир, както и компас и фенерче. Всички могат да бъдат намерени в специалното приложение HAMMER Toolbox.

 

Работа с ръкавици

 

IRON V няма да ви подведе при трудни условия на работа или лошо време. Можете лесно да го управлявате с ръкавици - отговорете на обаждане и напишете съобщение. Несъмнено ще улесни работата ви и ще ви осигури комфорт, особено в студените дни.

 

Смартфон с характер

 

Ефектната форма, визуално привлекателният корпус и интересното разположение на лещите правят HAMMER нещо повече от здрав телефон. Той доказва, че е възможно да се съчетаят изключителна издръжливост и удобна употреба с интересен и оригинален дизайн.

 

Допълнителни предимства

 

  • Радио без слушалки - Възползвайте се от функцията за слушане на радио без слушалки. Изберете любимата си станция и създайте подходящата атмосфера, докато работите, на открито или с приятели.

  • Биометрична сигурност - Уверете се, че вашата поверителност е защитена на 100%. Със система за лицево разпознаване и възможността да отключите телефона си с пръстов отпечатък, никой освен вас няма да има достъп до телефона ви.

  • Мини жак 3,5 мм - HAMMER IRON V е оборудван с 3,5 mm жак за слушалки. Свържете всякакви кабелни слушалки или външен високоговорител и се насладете на отлично качество на звука.

  • Три слота за карти  - Този модел има три слота: два за SIM карти и един за microSD карта с памет. Това прави възможно използването на два номера едновременно, без да се жертва разширяването на паметта.

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Телефон HAMMER IRON V оранжев

  • Модел: it-12332
  • Наличност: на склад
  • 443.24лв.
  • без ДДС: 369.37лв.
Бърза поръчка

( Без регистрация и паролa )
Само напишете Вашия телефонен номер и имейл адрес и изчакайте наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните детайлите.
    
Кредитен модул TBI Bank 19.68    pariba        Кредитен модул DSK Credit

Само за 41.37 лв. на месец

Етикети: Продукти MyPhone, Смартфони MyPhone

Последни Новини
Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

petar 30/05/2022 0
Това е тема, която няма еднозначен отговор – има много варианти, едновременно правилни и грешни. В тази статия ще посочим основните компоненти необх...
Прочети Повече
AMD Threadripper PRO 5000

AMD Threadripper PRO 5000

Даниел 16/03/2022 0
Изглежда за поредна година, излизащата серия за работни станции„Threadripper“ на AMD, ще унижи конкуретната серия – Xeon. Тази година AMD ще продължат...
Прочети Повече
„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

Даниел 22/02/2022 0
Crucial (дъщерна компания на Micron) прекратяват потребителската си линия РАМ памети Ballistix. Micron прекратяват произвеждането на РАМ паметите от ...
Прочети Повече
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

petar 10/02/2022 1
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър Във всеки дом трябва да има инструменти за извършване на малки ремонтни дейности. Представете си...
Прочети Повече
Микро(н)скопично SSD

Микро(н)скопично SSD

petar 14/01/2022 0
Микро(н)скопично SSD Micron (за незапознатите - това е производителят стоящ зад марката Crucial) е пуснал нов модел NVMe SSD диск – 2400. Притежава...
Прочети Повече