Условия на доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката на стоки до 240 лв с ДДС е за Ваша сметка, по избран от Вас куриер.

Ние Ви гарантираме безплатна доставка само по куриерска фирма СПИДИ до Вашият дом, работно място или до офис на куриера за поръчки над 240 лв с ДДС обикновено до края на следващия работен ден, но не по-късно от 72 часа след получаване на плащане по банков път, PAYPAL или след писмена поръчка с пощенски паричен превод. Изключения са възможни ако поръчаната стока не е налична на склад, в предпразнични дни или около големите разпродажби, за което уведомяваме клиентите си по подходящ начин. Доставката с други куриерски фирми е за сметка на клиента. Доставки в Събота и празнични дни в които куриерска фирма Спиди работи със съботно работно време извършваме само до офис на куриера!

Задължително авансово плащане по банков път изискваме ако е изпълнено едно от следните условия:
* стойност на изпращаната стока над 1500 лв. с включен ДДС;
* тегло  над 30 кг;
* обем на пратката по-голям от  0,5 м3 ( половин кубичен метър ).

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА
1. Поръчаната стока се доставя на посочения от Вас адрес за доставка.

2. Ако стоката е доставена с куриерската услуга "Пощенски паричен превод" стоката не се придружава с наш фискален бон и клиентът е длъжен да запази документът издаден от куриерската компания, който е със силата на фискален бон.  

3. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

4. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес eCenter.BG се освобождава от задължението си да изпълни заявената доставка.

5. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.