Стойка за дома Heat it  - it-11471

Уред за след ухапване от комари и други насекоми от Heat it за Android, с USB-C порт, съвместим и с iPhone 15 вземи сега само за 77.43 лв.

ДОСТАВКАТА НА ТОЗИ ПРОДУКТ Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

Доставката на този продукт обикновено е до края на следващия работен ден, но ако не е наличен в централен склад е възможно да отнеме 2-5 работни дни!


Лято, слънце, ухапвания от комари...

Лятото е сезонът на комарите и останалите вредни насекоми. Решение обаче винаги има: превърнете смартфона си в малко вълшебно "оръжие" и забравете веднъж завинаги за сърбящите ухапвания от насекоми.

Уредът на Heat it за Android за след ухапване от комари и други насекоми и е съвместим със смартфони с Android с порт USB-C (както и iPhone 15). Медицинското изделие облекчава на ухапванията от комари и други насекоми като конски мухи, пчели, оси.

 

Медицински доказан принцип на работа

За да се облекчи сърбежът и болката, засегнатият кожен участък се нагрява за кратко до около 51 °C. С помощта на концентрирана топлина можете да лекувате ухапвания от насекоми надеждно и лесно. Този принцип на локална хипертермия, който не съдържа химикали, е медицински потвърден.

Мобилното приложение heat it

Безплатното и интуитивно проектирано приложение heat it е основният елемент за използване на heat it. Иновативното съчетание между устройството за лечение на ухапвания от насекоми и смартфона вече е убедило повече от 500 000 потребители, които общо са извършили повече от 20 милиона процедури. Така че се намирате в най-добрите ръце.

Вижте и свалете приложенията тук:     

Смартфони с Android (USB-C)

heat it за Android е съвместим със смартфони с Android с порт USB-C (както и iPhone 15). При някои смартфони на OnePlus, OPPO или VIVO функцията “OTG” трябва да се активира ръчно.

По-старите смартфони с Android с порт Micro-USB трябва да поддържат стандарта OTG и се нуждаят от адаптер. Тези смартфони с порт Micro-USB за съжаление не са съвместими: Huawei P9 liteSamsung Galaxy A5Samsung Galaxy A6Samsung Galaxy A7Samsung Galaxy A10Samsung Galaxy J5Samsung Galaxy J530Samsung Galaxy S5 neoSamsung Galaxy S5 miniCubot Note S

Забележка: Текущата версия на heat it за Android е съвместима с iPhone 15

iPhone 15 е оборудван с конектор USB-C. Настоящият heat it за Android (USB-C) е съвместим с iPhone 15.

Винаги с вас

Малък, удобен и надежден, heat it е вашият идеален спътник в ежедневието, по време на пътуване или спорт. Компактният дизайн позволява винаги да го носите на ключодържателя си и да сте подготвени срещу сърбящите ухапвания от насекоми.

За цялото семейство 

С помощта на нашето приложение можете да персонализирате лечението според чувствителността си. Ето защо heat it е напълно подходящ и за деца на възраст от 4 години (самостоятелно приложение от 12 години). Общо взето, безплатното и интуитивно проектирано приложение heat it предлага 12 различни възможности за лечение.

 

БЕЗ химикали и с минимална консумация на батерия

heat it работи само с естествена топлина и напълно без химикали. Като не използвате външни батерии, можете да се възползвате от устойчив продукт без последващи разходи. С напълно заредена батерия на смартфон са възможни до 1000 процедури на най-висока степен. Това е достатъчно за вас, вашето семейство и всичките ви приятели.

Бързо приложение

Лекувайте ухапвания от насекоми за секунди със смартфона си. Просто включете heat it в порта за зареждане и приложението heat it се отваря. Ако е необходимо, вече можете да персонализирате лечението. След кратко загряване поставете контактната повърхност на heat it върху ухапването от насекомо. В зависимост от настройката в приложението лечението продължава 4, 7 или 9 секунди.

Технически характеристики:

  • Тип на свързване

-  USB-C конектор за Android, но и съвместим с iPhone 15

  • Тегло и размери

4 грама / 37,4 x 17,5 x 8,5 мм

  • Място на производство

Карлсруе, Германия

  • 12 опции за персонализация на лечението

47 - 52 °C / 4, 7 или 9 секунди

  • Възрастово ограничение

От 4 години (самостоятелна употреба от 12 години)

  • Консумация на енергия

приблизително 0,1% от батерията на смартфона за едно третиране

  • Класификация

Медицинско изделие клас IIa

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Уред за след ухапване от комари и други насекоми от Heat it за Android, с USB-C порт, съвместим и с iPhone 15

  • Модел: it-11471
  • Наличност: на склад
  • 77.43лв.
  • без ДДС: 64.53лв.
Бърза поръчка

( Без регистрация и паролa )
Само напишете Вашия телефонен номер и имейл адрес и изчакайте наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните детайлите.
    

Етикети: Продукти Heat it, Стоки за дома Heat it

Последни Новини
Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

petar 30/05/2022 0
Това е тема, която няма еднозначен отговор – има много варианти, едновременно правилни и грешни. В тази статия ще посочим основните компоненти необх...
Прочети Повече
AMD Threadripper PRO 5000

AMD Threadripper PRO 5000

Даниел 16/03/2022 0
Изглежда за поредна година, излизащата серия за работни станции„Threadripper“ на AMD, ще унижи конкуретната серия – Xeon. Тази година AMD ще продължат...
Прочети Повече
„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

Даниел 22/02/2022 0
Crucial (дъщерна компания на Micron) прекратяват потребителската си линия РАМ памети Ballistix. Micron прекратяват произвеждането на РАМ паметите от ...
Прочети Повече
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

petar 10/02/2022 1
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър Във всеки дом трябва да има инструменти за извършване на малки ремонтни дейности. Представете си...
Прочети Повече
Микро(н)скопично SSD

Микро(н)скопично SSD

petar 14/01/2022 0
Микро(н)скопично SSD Micron (за незапознатите - това е производителят стоящ зад марката Crucial) е пуснал нов модел NVMe SSD диск – 2400. Притежава...
Прочети Повече