Телефон MyPhone  - it-11928

Комплект оранжев Hammer Iron 4 + Hammer Smartwatch Plus вземи сега само за 443.24 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Лизинг, консултации, осигурен сервиз и право на връщане от eCenter.bg

Доставката на този продукт обикновено е до края на следващия работен ден, но ако не е наличен в централен склад е възможно да отнеме 2-5 работни дни!


Комплект оранжев Hammer Iron 4 + Hammer Smartwatch Plus - един комплект, който си заслужава!

HAMMER Iron 4 Orange

Hammer Iron 4 Orange е 5,5-инчов здрав работен смартфон от полския производител mPTech. Създаден е за всички потребители, които изискват повече от телефона си и неговата защита. Този смартфон е устойчив на падане, прах и вода, както е сертифициран с възможно най-високото ниво IP69.

Моделът впечатлява със своето удобство и функционалност, силен 94dB стерео високоговорител и мегакапацитетна 5180 mAh батерия. Hammer Iron 4 Orange предлага NFC, режим с ръкавици и 13Mpx камера със сензор за дълбочина.

Изключителна издръжливост - сертифицират за устойчивост IP69

HAMMER Iron 4 Orange е изключително издръжлив и здрав телефон. Шасито му е правилно проектирано и подсилено, което го прави готов за работа при всякакви условия. В резултат на това HAMMER ще ви придружава навсякъде, независимо от влагата и праха, както се потвърждава от сертификат IP69. Устойчивостта е тествана с всички уплътнения на място, потопени до 1,5 метра за не повече от 30 минути.

Мега батерия - 5180 mAh батерия

Iron 4 работи с часове с едно зареждане, което е полезно при работа в условия, при които зареждането на батерията не е възможно. Проверете и забравете за включването на вашия смартфон в контакта всеки ден! Осигурете си постоянна връзка!

Гладка работа - Процесор Mediatek Helio A22 4 GB RAM

Този смартфон съчетава гъвкавост и надеждност. Той е не само издръжлив, но и доста пъргав в експлоатация. Работата му се характеризира със стабилност дори при използване на множество приложения едновременно, благодарение на процесора Mediatek Helio A22 и 4 GB RAM.

Подсилен екран -  5.5” дисплей (1440X720) IPS

Смартфон, който издържа много повече от обикновените телефони. Екранът с добро качество от 5,5" е защитен допълнително като има възможност и за снабдяване допълнително със закалено стъкло.

Силен звук - 94dB стерео високоговорители

Iron 4 е най-шумният телефон! Има два стерео високоговорителя, които осигуряват мощен и просторен висококачествен звук. В резултат на това HAMMER ще се окаже чудесен спътник за работа, срещи или почивка. Ако сте водени от музикални хитове, този HAMMER с високоговорители до 94 dB е абсолютен хит!

Отлична камера - Основна камера 13 Mpx + сензор за дълбочина, Предна камера 5 Mpx

Телефонът ще улесни ежедневната ви работа със супер добри камери. Iron 4 има основна камера от 13 Mpx с възможност за регулиране на дълбочината на полето (замъгляване на фона) само с едно докосване. На ваше разположение е и 5 Mpx предна камера.

Подводни снимки и снимки в условия на дъжд

Работите във външни условия и има опасност да се сблъскате с неблагоприятни климатични условия? Не се тревожете - HAMMER Iron 4, освен че е здрав, ви позволява да правите снимки и в дъжд, и под вода (басейни, езера). Всичко, което трябва да направите, е да зададете функцията за снимки на физически бутон, който е програмируем. Когато вече сте във водата, екранът и докосването са заключени. Не са ви необходими калъфи, за да имате уникален краен резултат.

Режим "Ръкавици"

С активиран режим на ръкавици на Iron 4 можете да приемате обаждания и да изпращате текстови съобщения, без да сваляте ръкавиците си. Това прави HAMMER още по-практичен и удобен телефон.

 LTE, Wi-Fi, Bluetooth, NFC

Незабавен достъп до интернет, удобен трансфер на данни и онлайн плащания - този телефон предлага това и много повече. Проверете неговите възможности!

Android 12 GMS

Работата на Iron 4 се поддържа от Android 12 с GMS сертификат. Това ви гарантира, че е изготвен според указанията на Google и има неограничен достъп до магазина на Google Play с хиляди приложения.

 

HAMMER SMARTWATCH Plus - другата важна част към този прекрасен комплект!

Целете се високо

HAMMER Watch Plus е здрав смарт часовник за открито с GPS. Този часовник разполага със здрава конструкция, сертифицирана по IP68, прецизна навигация, поддържана от 3 сателитни системи, функции за наблюдение на здравето, AMOLED екран и още повече спортни режими. Целете се високо и надминете границите си!

Технически спецификации:

  • Touch screen 1.35" (390x390 px AMOLED)
  • 440 mAh батерия
  • GPS + Beidou + GLONASS

Допълнителни предимства на смарт часочника:

Включете слушалките си, забравете за света около вас и се насладете на любимата си музика. Можете също така да слушате радио без слушалки, защото Iron 4 има вградена антена!

Използвайте два номера на едно устройство едновременно (двоен режим на готовност, 2xnano хибрид или 1SIM + micro SD карта).

 

 

 


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Комплект оранжев Hammer Iron 4 + Hammer Smartwatch Plus

  • Модел: it-11928
  • Наличност: на склад
  • 443.24лв.
  • без ДДС: 369.37лв.
Бърза поръчка

( Без регистрация и паролa )
Само напишете Вашия телефонен номер и имейл адрес и изчакайте наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните детайлите.
    
Кредитен модул TBI Bank 19.68    pariba        Кредитен модул DSK Credit

Само за 41.37 лв. на месец

Етикети: Продукти MyPhone, Телефони MyPhone

Последни Новини
Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

petar 30/05/2022 0
Това е тема, която няма еднозначен отговор – има много варианти, едновременно правилни и грешни. В тази статия ще посочим основните компоненти необх...
Прочети Повече
AMD Threadripper PRO 5000

AMD Threadripper PRO 5000

Даниел 16/03/2022 0
Изглежда за поредна година, излизащата серия за работни станции„Threadripper“ на AMD, ще унижи конкуретната серия – Xeon. Тази година AMD ще продължат...
Прочети Повече
„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

Даниел 22/02/2022 0
Crucial (дъщерна компания на Micron) прекратяват потребителската си линия РАМ памети Ballistix. Micron прекратяват произвеждането на РАМ паметите от ...
Прочети Повече
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

petar 10/02/2022 1
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър Във всеки дом трябва да има инструменти за извършване на малки ремонтни дейности. Представете си...
Прочети Повече
Микро(н)скопично SSD

Микро(н)скопично SSD

petar 14/01/2022 0
Микро(н)скопично SSD Micron (за незапознатите - това е производителят стоящ зад марката Crucial) е пуснал нов модел NVMe SSD диск – 2400. Притежава...
Прочети Повече