Телефон MyPhone  - it-12047

Телефон myPhone Hammer BLADE 4 Infrared вземи сега само за 423.55 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Лизинг, консултации, осигурен сервиз и право на връщане от eCenter.bg

Доставката на този продукт обикновено е до края на следващия работен ден, но ако не е наличен в централен склад е възможно да отнеме 2-5 работни дни!


Представяме ви Телефон myPhone Hammer BLADE 4 Infrared, за който всичко е възможно!

Здрав смартфон за специални функционалности при всякакви условия. Устойчивост, потвърдена от сертификат IP69 и военен сертификат MIL-STD-810G. Телефонът има вместима батерия от 6150 mAh и модерна система за течно охлаждане, осигуряващи плавна работа, докато вграденият инфрачервен термометър и функционални бутони предоставят допълнителни възможности, като правене на подводни снимки.

Основни предимства:

Огромен дисплей

Отсега нататък нито един, дори и най-малкият, детайл няма да убягва от вниманието ви. Големият дисплей с високи нива на яркост, оборудван в BLADE 4, ще ви осигури комфорт при гледане на мултимедийно съдържание.

Инфрачервен термометър

Бъдете готови за всичко! Независимо дали трябва да проверите температурата на вашето тяло или на определени предмети, BLADE 4 ще се справи и с тази задача! Телефонът разполага с практичен инфрачервен термометър, който повишава точността на измерването.

 Надеждна работа

BLADE 4 е телефон за активни хора с динамично изображение, който ще ви позволи да извършвате множество операции едновременно. Гладката работа е гарантирана от 8-ядрения процесор MediaTek Helio P90 и 6GB LPDDR4X стандартна RAM памет.

Допълнително охлаждане

Високата производителност, бързият темп на работа и трудните условия могат да доведат до прекомерно нагряване на телефона. Ето защо BLADE 4 е оборудван с модерна система за течно охлаждане. Внедряването на такова решение е от полза и за живота на батерията.

Брониран телефон

Не е нужно да се притеснявате от трудни условия и неблагоприятни обстоятелства. С изключителна устойчивост на вода, прах и падане (тест за падане от 1,8 m), потвърдена във военни тестове, вашият телефон може да се справи с всяка ситуация.

Заснемай всеки момент

Възползвайте се от силата на три обектива – основен обектив (48 MP), широкоъгълен обектив (16 MP) и макро обектив (5 MP). Снимайте най-важните моменти и най-красивите пейзажи и панорами. На ваше разположение е и предна камера (24 Mpx).

 Издръжливост

Благодарение на мощната батерия и функцията за бързо зареждане, изчерпването на енергия никога повече няма да бъде проблем. Пълното оползотворяване на потенциала на батерията позволява и чиста и безпроблемна Android система.

Елегантен дизайн

BLADE 4 съчетава изключителна издръжливост с елегантност. Модерният дизайн прави телефона изпъкващ, а елегантната форма позволява удобно боравене. В резултат на това телефонът се побира лесно джоба ви и винаги ще ви бъде под ръка.

Подводни снимки

Потопете се във фантастичния свят на подводната фотография! Докато сте под вода, използвайте бутоните за регулиране на силата на звука, за да изберете подходящия фоторежим и натиснете клавиша HAMMER, предварително назначен за тази функция. Отсега нататък можете да се наслаждавате на подводни снимки от вашето пътуване.

Бърза навигация и лесен достъп

Два функционални бутона (клавиши HAMMER) осигуряват бърз достъп до любимите ви приложения и функции, като режим на подводна снимка, фенерче, термометър или екранна снимка. Можете да зададете отделна функция на всеки.

Режим "Ръкавици"

BLADE 4 не се страхува от трудни условия на работа и неблагоприятни климатични условия. Можете да използвате този телефон дори и с ръкавици!

Допълнителни предимства:

Радио без слушалки

Възползвайте се от възможността да слушате радио без слушалки, изберете любимата си станция и създайте подходящата атмосфера на работа, на открито и сред приятели.

Биометрична защита

Бъдете сигурни, че вашата поверителност е максимално защитена! Системата за разпознаване на лица и отключването с пръстов отпечатък гарантират, че неоторизирано лице няма да може да използва вашето устройство.

Многофункционален телефон

Конфигурирайте наличните бутони за бърз достъп, включително специалния ключ HAMMER, и незабавно използвайте любимите си функции като фенерче, термометър, режим на подводна снимка или правене на екранна снимка.


Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
    Лош           Добър

Телефон myPhone Hammer BLADE 4 Infrared

  • Модел: it-12047
  • Наличност: на склад
  • 423.55лв.
  • без ДДС: 352.96лв.
Бърза поръчка

( Без регистрация и паролa )
Само напишете Вашия телефонен номер и имейл адрес и изчакайте наш сътрудник да се свърже с Вас, за да уточните детайлите.
    
Кредитен модул TBI Bank 19.68    pariba        Кредитен модул DSK Credit

Само за 39.53 лв. на месец

Етикети: Продукти MyPhone, Телефони MyPhone

Последни Новини
Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

Що нямам нет? - съвети при създаване и поддържане на домашна мрежа

petar 30/05/2022 0
Това е тема, която няма еднозначен отговор – има много варианти, едновременно правилни и грешни. В тази статия ще посочим основните компоненти необх...
Прочети Повече
AMD Threadripper PRO 5000

AMD Threadripper PRO 5000

Даниел 16/03/2022 0
Изглежда за поредна година, излизащата серия за работни станции„Threadripper“ на AMD, ще унижи конкуретната серия – Xeon. Тази година AMD ще продължат...
Прочети Повече
„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

„Ballistix“ – лебедова песен на Crucial

Даниел 22/02/2022 0
Crucial (дъщерна компания на Micron) прекратяват потребителската си линия РАМ памети Ballistix. Micron прекратяват произвеждането на РАМ паметите от ...
Прочети Повече
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

Power Toys – подобряване на работата ви с компютър

petar 10/02/2022 1
Power Toys – подобряване на работата ви с компютър Във всеки дом трябва да има инструменти за извършване на малки ремонтни дейности. Представете си...
Прочети Повече
Микро(н)скопично SSD

Микро(н)скопично SSD

petar 14/01/2022 0
Микро(н)скопично SSD Micron (за незапознатите - това е производителят стоящ зад марката Crucial) е пуснал нов модел NVMe SSD диск – 2400. Притежава...
Прочети Повече